Bozüyük ekibi 100. saatte nefes oldu

Deprem bölgesinde çalışmalarını sürdüren Bilecik'e bağlı Bozüyük Belediyesi Arama Kurtarma Ekibinden güzel bir haber daha geldi.

Yaşam Yayın: 13 Şubat 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.02.2023 16:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
271 okunma
Takip EtGoogle News

 

Sedat CEYLAN / BİLECİK (İGFA) - Kahramanmaraş’ın merkezindeki Bozüyük Belediyesi arama kurtarma görevlileri ile AKUT Bozüyük ekibi depremden 100 saat sonra 55 yaşındaki bir erkek depremzedeyi enkazdan sağ olarak kurtardı.

Kahramanmaraş Karamanlı Mahallesi Dr. Sadullah Caddesi’nde depremin 5. gününde gece saat 03:00’te başlayan ve yaklaşık 5,5 saat süren gayretli bir çalışmanın ardından saat 08:30’da 55 yaşındaki bir erkek depremzedeyi enkazdan sağ olarak kurtarırken depremzedenin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,4 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgedeki arama kurtarma ekiplerinin zamanla olan yarışı devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.