Alper Gezeravcı'nın uzaydaki yemek fotoğrafına

Sanayi ve Teknoloji eski bakanı, Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzaydaki yemek fotoğrafını paylaşarak, "14 gün boyunca siz uzayda kalsanız neyi özlersiniz" sorusuna yanıt aradı. Milletvekili Varank'ın payl

Yaşam Yayın: 26 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.01.2024 16:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
170 okunma
Takip EtGoogle News

 

BURSA (İGFA) - Türkiye'nin insanlı ilk uzay misyonunu gerçekleştiren Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda Commander Michael ile yemek keyfini sosyal medya hesabından paylaşmasını alıntılayan AK Parti Bursa Milletvekili ve Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, "Alper Gezeravcı'nın yerine 14 gün boyunca uzayda siz kalacak olsanız en çok neyi özlerdiniz?" diye sordu.

Milletvekili Varank'ın sorusuna takipçilerden espirili cevaplar geldi.

 

Bursa Milletvekili Mustafa Varank'ın sorusuna Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeşil kalp emojisiyle "Tahanlı" yanıtını vererek paylaşımı yeniden paylaştı.

https://twitter.com/Alinuraktas70/status/1750856075211890965

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.