Muğla 'zeytinyağı tadım' eğitimlerine başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında faaliyete geçirdiği Duyusal Analiz Laboratuvarı’nda zeytinyağı tadım eğitimlerini sürdürüyor.

Ekonomi Yayın: 21 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 21.02.2023 14:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
374 okunma
Takip EtGoogle News

 

MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Zeytindostu Derneği ve Muğla Ticaret Borsası’nın ortak girişimleri ile Muğla Ticaret Borsası yeni hizmet binasında 2017 yılında açılışı yapılan Duyusal Analiz Laboratuvarı’nda, zeytinyağı tadım eğitimlerinde bu güne kadar 420 kişi eğitim aldı. 

24 panelistin aynı anda tadım yapabileceği, 2 ayrı panel odası bulunan laboratuvarda yapılacak çalışmalar ile kaliteli zeytinyağı üretimine, değer artışı sağlanmasına, ihracata yönelik ürün elde etme ve bilinçli tüketici kavramlarına da katkı sağlanması hedefleniyor.

Zeytinyağının işitme, dokunma, koklama ve görme duyuları ile algılanan karakteristiklerini hissetmek, ölçmek, analiz etmek ve yorumlamak için kullanılan bir yöntemi olan duysal analiz eğitimlerine kurumsal ve kişisel olarak eğitim almak isteyenler 444 48 01 numaralı telefon ile başvuru yapabilecekler.  

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.